michaelachristina.blogg.se

Del fem
Boknörd hej och hå. Började med del fem  ari Jungstedt - i denna ljuva sommartid, igår på natten, hann läsa halva boken. 😂 Men nu Jobbar jag inga mer nätter för tillfället. Ska försöka läsa färdigt boken imorgon så den inte blir liggandes halvläst. 😱 Den är superbra precis som alla de andra. Kan inte säga så mycket mer än så. 😍📚
Del fyra
Nu är jag igång på tredje jobbnatten av fyra. Och igår strax innan jag skulle sluta, så han jag påbörja del fyra av Gotlands serien. 😍 Mari Jungstedt - Den döende dandyn. Har hittills hunnit läsa ca 150 sidor, och den är lika bra som de tre tidigare såklart! 📚 Hade inte räknat med någonting annat. Hinner nog dock inte så mycket mer läsning denna natten, men imorgon kommer jag nog att läsa ut den. Jag har redan gjort mer än halva arbetspasset och knappt några av mina arbetssysslor ännu. Sitter dessutom just nu och kollar på veckans sista våra bästa år avsnitt, som tar ca en timma.
Nu ska jag i varje fall återgå till våra bästa år, läsning och arbete. Önskar alla en trevlig helg och fin lördag. 😊
Äventyrsgolf
Idag efter att jag vaknat och innan jag skulle tillbaka till jobbet, fanns en liten lucka för att hitta på något. Så jag, Lucas, Nattis och Tobbe åkte iväg till Gustavsvik för att spela lite golf. Det var kul, som alltid. 
Jag och Lucas har haft lite som tradition att åka och spela golf när semestern börjar. Men ingen av oss har semester detta år, eftersom att båda sommarjobbar, så vi passade på idag.
Jag var inte jättebra, som vanligt, men jag brukar oftast förlora i spel och tävlingar. 😂 Har dock märkt att jag är ganska bra på fysiska utmaningar trots min dåliga kondition. Såsom prison Island och boda borg, var jag fan grym på! Ish i alla fall. Det beror nog i och för sig mesta dels på ett bra lag! 😏