michaelachristina.blogg.se

Söndag
God kväll. 
Har kommit på mig själv med att oftast skriva på kvällarna, kanske för att det är då man har något att berätta? Det har jag. Ingenting speciellt intressant men ändå.
Började dagen med att vakna vid 13.20, trots att jag hade ställt klockan på 14. Men kände mig ganska utvilad så gick upp då. Vill inte heller sova för länge eftersom att jag ska göra ett jobbpass på förskolan imorgon. Det är lite tufft att ställa om från natt till dag så där direkt. Men det har funkat helt okej hittills. 
Jag gick upp och åt frukost och borstade tänderna, sen startade jag dagen med en power Walk på fyra kilometer. Brukar försöka göra det varannan dag, alltså dagarna jag inte tränar. Sen hoppade jag in i duschen, åt lite lunch/middag? Sen åkte jag ner till jobbet och körde ett städpass. Kom hem och diskade och städade badrummet och nu sitter jag på balkongen och tar det lugnt. Fortfarande ganska varmt och skönt ute, det gillar jag. 😍☀️
Nu ska jag fortsätta läsa Jo Nesbø, som det inte är mycket kvar av nu! Och äta choklad. 😋 Sen blir det att se på ex on The beach och sedan är det dags att sova.
Hoppas alla haft en fin helg och ha en fortsatt trevlig söndag kväll!😊